W imieniu Gospodarza witam wszystkich nowo przybyłych. Dnl jesteś tutaj mile widziany niezależnie od tego, do którego kącika forum zaglądasz. Ja też potrzebuję poprawy mojego stanu. Razem raźniej
_________________ Wspólnota Domowego Kościoła
天無絕人之路 (天无绝人之路)
Niebo nigdy nie zamyka wszystkich drzwi (chiń)
Witajcie. Na imię mam Agnieszka. Jestem mężatką imam dwoje dzieci. Podczytywałam wasze forum już jakiś czas aż wreszcie zdecydowałam się zarejestrować.
Mam na imię Marek, trafiłem na Forum Hioba z Forum wagaciezka.com.
Zainteresował mnie artykuł Hioba na temat konkursu, w którym bierze udział.
Chodzi o konkurs Blog Roku.
Cieszę się, że trafiłem tutaj. Opisy tras oraz foty - super.
Dzięki Hiob-ie za udostępnienie w necie kamerki, za piękne foty z tras oraz superaśne opisy. Dzięki również za wsparcie duchowe.
Postaram się aby rodzinę i znajomych zmobilizować do oddania głosu na Twojego Bloga.
Na jednym Forum jestem adminem więc tam również rzucę tema o Twoim Blogu.
Bo to co robisz jest wspaniałe.
Pozdrawiam Marek vel "wizura" ;)
P.S. W domku wszyscy wysłali SMS-y ;)
_________________ Komputer wypiera maszynę do pisania, liczydła i wiele innych rzeczy, jest nawet cybersex,ale jednej rzeczy nie zastąpi - butelki piwa.
Jestem Jarek, a to forum odkryłem jakieś 2 lata temu, szukając zdjęć amerykańskich ciężarówek:) Tutaj znalazłem ich więcej niż gdziekolwiek indziej, więc często tu zaglądam. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj się przedstawiam. Mój błąd:)
Zasiąść za kierownicą ciężarówki to było moje marzenia od dziecka i w końcu je spełniłem:) Kilka lat temu zrobiłem prawo jazdy na C + E, rzuciłem dotychczasową pracę (wcale nie najgorszą) i w końcu doświadczyłem jak to jest naprawdę:) W tej chwili nie jeżdżę, ale pasja pozostała i pozostanie:)
Wysłany: 2010-02-03, 04:23
Serdecznie witam wszystkich nowych gości i przepraszam, że nie wszędzie i nie zawsze odpowiem na Wasze wpisy. Rozrasta nam się to forum i przybywa gości i tematów, a doba ciągle ma 24 godziny.
Jednak bardzo się cieszę, że jesteście i w miarę możliwości będę dalej zaglądał gdzie się da i pisał, gdzie powinienem.
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Michał i mam 19 lat.
Jestem Katolikiem.
Interesuje się motoryzacją jak prawie wszyscy na tym forum .
W szczególności interesuje mnie temat TOUR DE USA, jestem zafascynowany stanami i mam nadzieje że w przyszłości też będe miał możliwość zwiedzenia może nie całej ale chociaż części USA.
Ostatnio zmieniony przez hiob 2010-02-16, 03:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum