Hiob mam do ciebie pytanko,wiem ze troche spóźnione ale mialem maly problem z zalogowaniem sie.Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?
_________________ born to run
Ostatnio zmieniony przez hiob 2010-02-11, 04:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-12, 00:47
Quentil napisał/a:
A tu kto kogo zaatakował ?
Nigdy nie wiadomo, czy on na mnie nie zastawiał pułapki. Udawał, że się poddaje, żeby mnie za chwilę pożreć.
matew27 napisał/a:
Hiob mam do ciebie pytanko,wiem ze troche spóźnione ale mialem maly problem z zalogowaniem sie. Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?
Pewnie jakaś jest, ale ja jej nie znam. Zawsze mnie proszono po prostu o przesunięcie kół.
Kolejne fotki, z farmy i z drogi
Miasto po pieronie, całe dziesięć mieszkańców. Ale swoją pocztę ma:
Mechaniczne widły i rampa, przy pomocy której mnie ładowano. Po ułożeniu siana na rampie, wpychała je do środka ta ładowarka. Zdjęcia idą "od tyłu", powinno się oglądnąć najpierw ostatnie i na końcu pierwsze.
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Wysłany: 2010-02-12, 02:00
Jeszcze kilka fotek. Głównie gabaryty, ale też jakieś sarenki, BMW M3 i mgła, w której pełno aut, które "zapomniały" włączyć światła. Wielu kierowców ma spore problemy z myśleniem. Ale cóż, w Stanach policja nie daje mandatów za jazdę bez świateł, więc też ludzie ich nie włączają. Ja myślę, że nawet nie wiedzą jak to się robi, bo w nocy im włącza automat, a w deszczu i mgle jest zbyt jasno, więc i świateł nie ma.
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?
trailer tandems
hiob napisał/a:
Ja myślę, że nawet nie wiedzą jak to się robi, bo w nocy im włącza automat,
Wielu kierowców jeździ bez świateł, ale nie łączyłbym tego nadmiernie z faktem, że obsługuje je automat. Nawet wiele popularnych samochodów nie ma czegoś takiego i ich kierowcy też jeżdżą bez świateł, gdy wypadałoby by je włączyć. Niezależnie od tego można założyć, że we wczesnych godzinach nocnych (łatwiej zapomnieć o światłach) na oświetlonych autostradach w mieście przynajmniej co dziesiąty samochód nie będzie miał świateł
Ostatnio zmieniony przez pgo 2010-02-13, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-17, 00:54
matew27 napisał/a:
Ciekawy VAN-ik, przypomina Mi troche pierwsze VW Transportery
Ma z nimi dużo wspólnego. Podobnie jak VW ma chłodzony powietrzem silnik, umieszczony z tyłu samochodu.
Za parę godzin Środa Popielcowa. Jak zwykle, moja mała tradycja, motoryzacyjne tematy idą w odstawkę. Mogę coś pisać na tematy wiary, ale inne muszą zaczekać na koniec Wielkiego Postu.
Pozdrawiam i przepraszam tych, którzy tu przychodzą tylko dla motoryzacyjnych tematów. Jednak dla mnie jest to ważna rzecz. Chcę przeżyć ten okres tak, by się różnił od innych dni roku.
Zapewniam was o swej modlitwie i także o nią proszę. Do usłyszenia za kilka tygodni.
Cezary170 - Hiob pisał wcześniej lub mówił że w czasie Wielkiego Postu nie będzie odpowiadał na pytania i aktualizowała tematów związanych z motoryzacją...
Myślę że potem pojawią się jakieś fotki w późniejszym czasie , trochę cierpliwości.
_________________ Kto miłuje swego brata, ten trwa w Światłości i nie może się potknąć.
I J 2,10
Witam Panowie.Takie pytanko wiem ze troche nie na temat.Jak sie zalogowac i odpowiedziec na forum ShoutBox arch umieszczone tuz nad kamerka na pierwszej stronie?Z gory Dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum