katolik.us :: Zobacz temat - TOUR DE USA! Zapraszam w drogę. ;-)
polski  American English  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  AlbumAlbum  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
TOUR DE USA! Zapraszam w drogę. ;-)
Autor Wiadomość
hiob 
Administrator

Wysłany: 2010-02-10, 19:05   

Kolejne fotki z Wyoming. Farma, gdzie ładowalem siano i jakaś dzika bestia, która mnie tam zaatakowała:

Quentil 

Wysłany: 2010-02-10, 19:16   

A tu kto kogo zaatakował ?

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez hiob 2010-02-10, 19:23, w całości zmieniany 7 razy  

hiob 
Administrator

Wysłany: 2010-02-10, 19:19   

Jeszcze fotki z farmy:

matew27 

Wysłany: 2010-02-11, 04:36   

Hiob mam do ciebie pytanko,wiem ze troche spóźnione ale mialem maly problem z zalogowaniem sie.Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?
Ostatnio zmieniony przez hiob 2010-02-11, 04:55, w całości zmieniany 1 raz  

hiob 
Administrator

Wysłany: 2010-02-12, 00:47   

Quentil napisał/a:
A tu kto kogo zaatakował ?

:mrgreen:

Nigdy nie wiadomo, czy on na mnie nie zastawiał pułapki. Udawał, że się poddaje, żeby mnie za chwilę pożreć. :-P :mrgreen:

matew27 napisał/a:
Hiob mam do ciebie pytanko,wiem ze troche spóźnione ale mialem maly problem z zalogowaniem sie. Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?

Pewnie jakaś jest, ale ja jej nie znam. Zawsze mnie proszono po prostu o przesunięcie kół.

Kolejne fotki, z farmy i z drogi

Miasto po pieronie, całe dziesięć mieszkańców. Ale swoją pocztę ma:

Mechaniczne widły i rampa, przy pomocy której mnie ładowano. Po ułożeniu siana na rampie, wpychała je do środka ta ładowarka. Zdjęcia idą "od tyłu", powinno się oglądnąć najpierw ostatnie i na końcu pierwsze.

hiob 
Administrator

Wysłany: 2010-02-12, 02:00   

Jeszcze kilka fotek. Głównie gabaryty, ale też jakieś sarenki, BMW M3 i mgła, w której pełno aut, które "zapomniały" włączyć światła. Wielu kierowców ma spore problemy z myśleniem. Ale cóż, w Stanach policja nie daje mandatów za jazdę bez świateł, więc też ludzie ich nie włączają. Ja myślę, że nawet nie wiedzą jak to się robi, bo w nocy im włącza automat, a w deszczu i mgle jest zbyt jasno, więc i świateł nie ma.

Grzesiek 

Wysłany: 2010-02-12, 10:48   

Hiobie
Tak z ciekawości, będą zdjęcia z rozładunku siana?

pgo 

Wysłany: 2010-02-13, 20:14   

matew27 napisał/a:
Czy i jaka jest angielska nazwa tzw."wozka jezdnego" w Twojej naczepie ktory przesunales ze wzgledu na zaladunek?

trailer tandems
hiob napisał/a:
Ja myślę, że nawet nie wiedzą jak to się robi, bo w nocy im włącza automat,

Wielu kierowców jeździ bez świateł, ale nie łączyłbym tego nadmiernie z faktem, że obsługuje je automat. Nawet wiele popularnych samochodów nie ma czegoś takiego i ich kierowcy też jeżdżą bez świateł, gdy wypadałoby by je włączyć. Niezależnie od tego można założyć, że we wczesnych godzinach nocnych (łatwiej zapomnieć o światłach) na oświetlonych autostradach w mieście przynajmniej co dziesiąty samochód nie będzie miał świateł :-)
Ostatnio zmieniony przez pgo 2010-02-13, 20:34, w całości zmieniany 1 raz  

2k2 

Wysłany: 2010-02-13, 22:56   

http://picturepush.com/public/2906509

Heh, Corvan 95 - bardzo pocieszny samochodzik ;-)

matew27 

Wysłany: 2010-02-14, 16:32   

Ciekawy VAN-ik, przypomina Mi troche pierwsze VW Transportery

2k2 

Wysłany: 2010-02-16, 23:46   

http://www1.picturepush.c...ps/CIMG1086.jpg

To wyglada troche jak diorama z modelem ciezarowki - wyostrzony obiekt na pierwszym planie i rozmyte tlo.

Btw. z tylu pierwszy z lewej to '85 Ford LTD - w GTA Vice City to wlasnie na nim wzorowane byly radiowozy oraz taksowki. Ot, taka ciekawostka ;-)

Ostatnio zmieniony przez 2k2 2010-02-16, 23:58, w całości zmieniany 1 raz  

hiob 
Administrator

Wysłany: 2010-02-17, 00:54   

matew27 napisał/a:
Ciekawy VAN-ik, przypomina Mi troche pierwsze VW Transportery

Ma z nimi dużo wspólnego. Podobnie jak VW ma chłodzony powietrzem silnik, umieszczony z tyłu samochodu.

Za parę godzin Środa Popielcowa. Jak zwykle, moja mała tradycja, motoryzacyjne tematy idą w odstawkę. Mogę coś pisać na tematy wiary, ale inne muszą zaczekać na koniec Wielkiego Postu.

Pozdrawiam i przepraszam tych, którzy tu przychodzą tylko dla motoryzacyjnych tematów. Jednak dla mnie jest to ważna rzecz. Chcę przeżyć ten okres tak, by się różnił od innych dni roku.

Zapewniam was o swej modlitwie i także o nią proszę. Do usłyszenia za kilka tygodni.

cezary170 

Wysłany: 2010-03-09, 22:14   

Kiedy bendą kolejne fotki...

michalone 

Wysłany: 2010-03-10, 17:57   

Cezary170 - Hiob pisał wcześniej lub mówił że w czasie Wielkiego Postu nie będzie odpowiadał na pytania i aktualizowała tematów związanych z motoryzacją... :-P
Myślę że potem pojawią się jakieś fotki w późniejszym czasie , trochę cierpliwości.

matew27 

Wysłany: 2010-03-19, 15:55   

Witam Panowie.Takie pytanko wiem ze troche nie na temat.Jak sie zalogowac i odpowiedziec na forum ShoutBox arch umieszczone tuz nad kamerka na pierwszej stronie?Z gory Dzieki

Odpowiedz do tematu